Rendszeres olvasók

2012. március 1., csütörtök

tavasz


 

10 megjegyzés:

 1. akkor te is tavaszi hangulatba kerültél? nekem is egész nap ezen járt az eszem :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem már mindenkinek csak ezen jár az esze. Ráckevén az ablakban 20 fok volt. Kint a teraszon a napon ittam meg a takarítás szünetében a kávémat. :)

  VálaszTörlés
 3. Én is egyfolytában azt lesem, hogy bújik-e, zöldül-e már valami! Nem tudom, hogy a növényekre is vonatkozik-e a "gazda szeme hizlalja a jószágot" kitétel, én mindenesetre igyekszem.:)
  Amúgy nem tudja valaki, hogy hova lett mindenhonnan a feliratkozás e-mail-ben vagy mi, márhogy lássam az utánam jövő kommenteket?

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom, Adél, annyi minden változik a bloggerben mostanában. Az például tetszik, amikor a kommentekre közvetlenül lehet válaszolni, de valószínűleg a mi sablonunknál az nem működik. Kár. Egyszer biztos visszaállítják majd az emiles lehetőséget is.

  VálaszTörlés
 5. Na igen. Pl. ide is már többször vissza-visszanéztem, mert másként honnan tudtam volna meg, hogy válaszolt-e valaki. Nem tudom, miért variálnak folyton, nekem ez nagyon hiányzik, én is meg szoktam köszönni a kedves kommentelőknek, hogy kedvesen kommentelnek. Így persze nem tudják.:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Adél, elégedetlenséged inspiráló volt, megoldottam. Ha bárki olvassa és érdekli, elmondom, hogy a megjegyzés helyénél a beágyazott opciót kell választani, így az emiles értesítés is elérhető és az egyes kommentekre való külön válaszadás is. Köszi, Adél! :)

   Törlés
  2. Istennő vagy, köszi! Megyek is és átállítom. (Nagyon-nagyon halkan jegyzem meg, hogy régen a beágyazott volt nekem is, azt meg azért kellett egyszer a felugróra cserélni, mert állandóan újra és újra be akart jelentkeztetni....)
   Zúgolódunk itt, közben meg milyen cuki a Blogger, folyamatosan teszteli az éberségünket, problémamegoldó készségünket, nem hagyja hogy ellustuljunk!

   Törlés
  3. Igen, ez a pozitív oldala. :))

   Törlés
 6. De jó nektek, hogy közvetlen közelről tudjátok nézegetni ezeket a "zöldségeket" tavasz közeledtével... Na jó, én sem lakom annyira betondzsungelben, de kicsit távoli ez most... azért olyan jó volt gyerekkoromban a tavaszi kertben fürkészni milyen növényke nézett már ki, hogy mi újság idefönn :)
  De ami jó: legalább képen látom - mondjuk itt! Köszi! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Látod nekem meg gyerekkoromban nem volt erre lehetőségem. Budapest VIII. kerülében kevés zöld volt, ennek ellenére nyaranta csak a mi ablakunk volt tele muskátlikkal. Másoknak valahogy nem hiányzott... Ma is nagyon szeretem a muskátli levelét összemorzsolni, olyan finom illata van. :)

   [Átálltunk a moderálásra, miután megjelent az a gyalázatos szóellenőrzés. Kicsit macerásabb, de azért mégiscsak védelem a nemkívánatos kommentekkel (értsd: spam) szemben.]

   Törlés