Rendszeres olvasók

2011. május 4., szerda

Nő, növöget

Barni már 7 hónapos. Hétfőn volt életében először fodrásznál, és mondhatom, igazi úriember módjára viselte. Kicsit aggódtam emiatt a hadművelet miatt, de szépen, türelemmel hagyta, hogy mindenét rendbe tegyék, a fürdetéssel sem volt gondja. És ilyen szép lett:



Nagyon nehéz róla jó képeket készíteni, mert amint valaki a közelébe megy, rögtön megörül neki, nem tud nyugton maradni. Ezek a képek is a konyhából készültek, a teraszajtó mögül. :)

***
Előző szavaimat meghazudtolva végre kicsit nyugalomban maradt, így sikerült portrét is készíteni róla:



14 megjegyzés:

  1. Édes pofa, annyira kívánkozik a kis fekete gombocskájára egy jó nagy cuppanós:o)

    VálaszTörlés
  2. Ugye ezt a nózis "premier plánt" nekem készítetted? Cuppantottam:o))

    VálaszTörlés
  3. Milyen fess úriember! Akarom mondani, kutya! És az a nézés!Nálam bármit el tudna érni vele.

    VálaszTörlés
  4. Gyöngyi, neked, persze. :)) De azért is raktam fel, hogy látsszék, az orra barna, kis anyajegyekkel, és a szeme pedig az általánostól eltérően kékeszöld. Még soha nem láttunk ilyet, először kicsit riasztó is volt. De most már megszoktuk és nagyon szeretjük.

    Adél! Ő is azt gondolja, hogy mindent elérhet, de mi igyekszünk megtartóztatni magunkat, ha nehéz is. Egyébként hihetetlen jófej kutya, roppant humoros, ha lehet ilyet mondani egy kutyára. :)

    VálaszTörlés
  5. a képeken Barnabás teljesen meghazudtolja a róla terjengő híreket: jólfésülten, elegánsan, igazi brit gentleman módjára pózol. és azok a gyönyörű szemek, az a nedves orrocska! nehéz lehet neki ellenállni, ha valami csibészség után ilyen bűnbánóan néz :)

    VálaszTörlés
  6. A Barnabásról keringő hírek igazak, még ha szende nézésével cáfolni igyekszik is azokat. Ezeken a képeken tényleg olyan, mint egy angol úriember, de egyéb esetekben angol futballhuligánként viselkedik. :D Hamarosan bizonyítékokat is fogok mutatni.

    VálaszTörlés
  7. szétjátszott lábbelik,kirágott palánták,kiásott bokrok, elhurcolt lábtörlő, lerángatott és széttépett száradni kitett ruhák??? csak azért nem jut most több az eszembe, mert a mi kutyusunk 14 évvel ezelőtt volt kölyök, és többi dolgát már az idő és a feledés jótékony homálya borítja! Barni miket csinál?

    VálaszTörlés
  8. Szétrágott fémvázas náddal befont újságtartó (ezt majd le is fogom fényképezni, mert míves munka - mármint a rágás :D), a papucsok is áldozatul estek, természetesen. Mi esszük a csokiskekszet, ő szétrágja a dobozát... De majd gyűjtök még terhelő bizonyítékokat. :)

    VálaszTörlés
  9. Már sokszor akartam írni, de most meg is teszem: ez a kutya valami tünemény! És nemcsak azért, mert nagy kutyabarát vagyok...
    Bár tarthatnék én is egy ilyet a közelemben! :(

    VálaszTörlés
  10. Sok öröm, sok kedvesség, de: sok felelősség és kötöttség. De az biztos, hogy az egyik legszeretetreméltóbb, legbékésebb, legkedvesebb fajta, amivel találkoztam.
    Mi az akadály?

    VálaszTörlés
  11. A legfőbb akadály a lakótelepi lakás, ahol szerintem nem érezné magát jól egy ilyen mozgékony jószág. Maximum akváriumi halak - de mivel őket sem dögönyözni, sem simogatni ne lehet... marad a vágyakozás :)
    Remélem azért belátható időn belül lesz kert, ahová első dolgom lesz egy házőrzőt beszerezni :)

    VálaszTörlés
  12. Thanks, Conny :)
    Today he is 9 months old :D
    Thank you for visiting our blog!

    VálaszTörlés